WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Krystal Cripe, from the Re

WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Krystal Cripe, from the Red Hen in Bloomingdale, competes in a sous chef battle hosted by the Washington Post Magazine in Washington, DC on April 17, 2015. Cripe prepared a chilled rhubarb and strawberry soup with black pepper ricotta and balsamic vinegar. (Photo by T.J. Kirkpatrick for The Washington Post via Getty Images)
WASHINGTON, DC - APRIL 17: Sous chef Krystal Cripe, from the Red Hen in Bloomingdale, competes in a sous chef battle hosted by the Washington Post Magazine in Washington, DC on April 17, 2015. Cripe prepared a chilled rhubarb and strawberry soup with black pepper ricotta and balsamic vinegar. (Photo by T.J. Kirkpatrick for The Washington Post via Getty Images)
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Crédits :
The Washington Post / Contributeur
Editorial - n° :
473242362
Collection :
The Washington Post
Date de création :
17 avril 2015
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Type de licence :
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Autorisation non disponible. Plus d'infos
Source :
The Washington Post
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