Tom's review of Thip Khao

WASHINGTON, DC - MARCH 9: Chef Seng Luangrath Chef/Owner of Thip Khao prepares the soup called KHAO POON NUM PA SAI LUAD. Other dishes include PING LEAN - Grilled beef tongue with spicy chili lime sauce, Lao tilapia ceviche and MIENG VIENGCHANH - Self-lettuce wraps with knap pah (grilled fish), fresh lemongrass, ginger, eggplant, tomato, pineapple sauce, peanut, noodle. (Photo by Dixie D. Vereen/For The Washington Post via Getty Images)
WASHINGTON, DC - MARCH 9: Chef Seng Luangrath Chef/Owner of Thip Khao prepares the soup called KHAO POON NUM PA SAI LUAD. Other dishes include PING LEAN - Grilled beef tongue with spicy chili lime sauce, Lao tilapia ceviche and MIENG VIENGCHANH - Self-lettuce wraps with knap pah (grilled fish), fresh lemongrass, ginger, eggplant, tomato, pineapple sauce, peanut, noodle. (Photo by Dixie D. Vereen/For The Washington Post via Getty Images)
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Crédits :
The Washington Post / Contributeur
Editorial - n° :
466669184
Collection :
The Washington Post
Date de création :
9 mars 2015
Date de chargement :
Type de licence :
Infos autorisations :
Autorisation non disponible. Plus d'infos
Source :
The Washington Post
Référence :
Thip Khao
Taille max. de fichier :
5521 x 3686 px (46,74 x 31,21 cm) - 300 dpi - 13 MB