Snakehead for fundraiser : Photo d'actualité

Snakehead for fundraiser

WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Légende :
WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Calculer le prixVoir le panier
Date de création :
28 janvier 2013
Editorial - n° :
160362453
Restrictions :
Contactez votre agence locale pour toute utilisation commerciale ou promotionnelle.
Type de licence :
Droits gérésLes droits des images de droits gérés sont cédés individuellement pour chaque utilisation. Le prix est calculé à partir de plusieurs facteurs tels que le tirage, la taille et l'emplacement de l'image, la durée d'utilisation, et le territoire de diffusion. Vous devrez renseigner des informations concernant l'utilisation que vous comptez faire du produit, afin de déterminer les droits d'utilisation de ce dernier.
Photographe :
The Washington Post / Contributeur
Collection :
The Washington Post
Crédits :
The Washington Post/Getty Images
Taille max. de fichier :
4 256 x 2 832 px (54,05 x 35,97 cm) - 200 dpi - 7,8 Mo
Infos autorisations :
Autorisation non disponible.Plus d'infos
Source :
The Washington Post
Référence :
SNAKEHEADS

Mots-clés

Cette image est protégée par la loi sur le droit d'auteur. Getty Images se réserve le droit d'engager des poursuites en cas d’utilisation non autorisée de cette image ou de ce plan-séquence et de demander réparation pour violation de droits d'auteur. La disponibilité de cette image ne peut pas être garantie avant l'achat.
grilled snakehead dish accompanied by chimichurri sweet potato chorzo... Photo d'actualité 160362453Achards,Avocat,Cactus,Centre d'intérêt,Chesapeake Bay,Chimichurri,Crème,Flauta,Grillade,Horizontal,Joe,Pomme de terre,Sauce,Sucré,Tony,Vaisselle,Washington DC,États-Unis,Événement caritatifPhotographer Collection: The Washington Post 2013 The Washington PostWASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: A grilled snakehead dish, accompanied by chimichurri, sweet potato chorzo flauta, avocado sauce and nopal cactus relish chipotle creme, is served for a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay is held at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. A pound of snakehead costs around 6 dollars. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)